Boekweitbrood

Boekweitbrood

  • KPNI proof, paleo, gluten- en melkvrij

IngrediΓ«nten

  • 200g boekweitmeel
  • 150g noten en zaden naar keuze (mix of snijd eerst de noten grof)
    (noten: walnoten, hazelnoten, cashewnoten,…)
    (zaden: chiazaad, lijnzaad, pompoenpitten)
  • 1tl Natriumbicarbonaat/zuiveringszout
  • 1 tl kokosbloesemsuiker (optioneel)
  • 1 tl kaneel
  • snufje zout
  • 3 eieren
  • 200 ml amandelmelk
  • 2 el olijfolie/walnotenolie/kokosolie

 

Bereiding

  1. Meng alle droge ingrediΓ«nten samen.
  2. Meng de eieren met de amandelmelk en 2 el olie. Voeg dit dan bij de droge ingrediΓ«nten.
  3. Bak in een voorverwarmde oven op 180Β° voor 40 min.