Amandelbrood met banaan

 

Dit is een lekker alternatief voor brood als ontbijt. Het is gluten- en melkvrij.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 2 rijpe bananen
  • 150 g amandelmeel
  • 1 tl Natrium-Bicarbonaat (zuiveringszout)
  • 1 el kokosolie / olijfolie
  • 3 el kokosmeel (optioneel)
  • snufje zout
  • snufje kaneel
  • noten en zaden (pompoen-, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad, chiazaad,…)
  • walnoten, amandelschilfers

 

Bereiding

  1. Mix de bananen en eieren met een snufje zout
  2. Mix alle droge ingrediënten samen en roer dit door het vorige mengsel
  3. Bak in een voorverwarmde oven op 180° voor 30- 45 min

Smakelijk!

Tip:
Het brood kan je zeker 4 tot 5 dagen bewaren.